dimarts, 18 de març del 2008

S'amplia el Penedès-Denúncia fins l'abril!

Davant les nombroses demandes de més temps per poder participar al Penedès-Denúncia, les JERC de l'Alt Penedès hem decidit ampliar la campanya del fotoconcurs fins el 15 d'abril!

El certamen consisteix en prendre la càmera per fotografiar d'una p. vegada aquelles situacions que et tenen fart/farta! Ensenya'ns com la gent pot arribar a ser molt inconscient: Vandalisme sense motiu? Abocaments als nostres rius? Cotxes mal aparcats? Brossa fora dels contenidors? Els menús no són en la nostra llengua? Això i tot amb el que ens trobem cada dia quan sortim de casa i que ens fa indignar enrabiats!

Pots participar en sis categories diferents:
  • Notícies ridícules (per riure)
  • Marginalitat i pobresa
  • Discriminació
  • Agressions al medi
  • Incivisme
  • Amenaces al català
Envieu les vostres fotografies a penedesdenuncia@gmail.com fins el 15 d'abril.

I entre el 16 i el 21 d'abril podràs votar la millor denúncia de cada categoria a través del nostre bloc. Aquelles que resultin guanyadores per aclamació popular rebran un premi de productes de la nostra terra! Els premis s'entregaran a la xerrada que organitzarem el 22 d'abril a les 20:00 al Via Fora de Vilafranca del Penedès.

Per més informació, per consultar les bases del fotoconcurs, o per veure les fotos que ja s'han presentat visiteu el bloc oficial del Penedès-Denúncia http://penedesdenuncia.blogspot.com/ .




Passa-ho a aquelles persones que vulguin denunciar!
I si voleu podeu penjar el bànner del Penedès-Denúncia en el vostre bloc o fotolog personal: no dubteu en enviar-nos un correu electrònic!